Slutt å sende iMessages til noen andre iPad, iPhone: Slett meldinger eksternt og avslutt deling

Når du logger på en annen iPad eller iPhone med Apple-IDen din, begynner den enheten også å motta iMessages. Så hvis du dro til et sted og logget på en iPad eller iPhone, vil eieren av den enheten fortsette å se iMessages når du ikke er der. Ganske skummelt, ikke sant? Men det er måter å fjerne iMessages eksternt fra iPad og slutte å dele iMessages på andre enheter. Her er noen måter å gjøre det på.

1- Første ting først. Du bør prøve å få tilgang til iPad-en som meldingene dine skal logge ut fra Apple ID / iMessage. Dette er det beste alternativet i dette tilfellet. Hvordan gjøre det? Bare få tilgang til den originale iPhone eller iPad, gå over til Innstillinger og slå av iMessage.



2- Gå til Innstillinger og gå til meldinger, og trykk deretter på send og motta meldinger. Velg nå nummeret og fjern merket for e-postmeldingen. Hvis du stadig ser e-posten din i blått mot en annen iPad, fjerner du den.



Bare åpne alternativet Send og motta, og trykk deretter på Apple ID skrevet øverst. Logg av fra iMessages / Apple ID. I avsnitt om sending og mottak, bør du fjerne merket for telefonnummeret under den første delen.



3- En annen løsning som har fungert i dette tilfellet, er å endre Apple-ID-en din. Du blir logget av fra fjern iPad og meldingsdelingen din blir stoppet.

4- Det siste alternativet er å tørke av og rense iPaden din som iMessages skal på. Dette alternativet fungerer for alle brukere.